LA NOSTRA EMPRESA

Amb una gran experiència de més de 25 anys hem construït tot tipus de projectes com a constructora i promotora, hem adquirit experiència i mitjans per respondre a qualsevol repte. Iniciem els nostres treballs en un àmbit comarcal, al voltant de la nostra seu; hem crescut treballant amb projectes en l’àmbit de tot l'Estat. Però sobretot, hem aixecat una empresa dinàmica capaç de reinventar-se a si mateixa en cada projecte, ens hem adaptat a les necessitats del moment i a la demanda d’un mercat en evolució contínua oferint solucions integrals claus en mà o mòduls independents de serveis per a la construcció, projectes d’interiorisme o acabats. Perquè EDIF Construcción és una empresa rígida en els seus compromisos, i flexible en la seva estructura, amb la finalitat de complir les expectatives del client i les seves necessitats.

 

 

MITJANS MATERIALS

EDIF Construcción disposa d’una estructura que s’adapta a les necessitats de cada projecte, optimitza l'execució amb els mitjans materials idonis per a cada construcció per aconseguir els màxims estàndards de qualitat. Amb un respecte absolut pel medi ambient i la seguretat en tots els aspectes de l'execució de les obres.

Des de les nostres oficines, coordinem una política de qualitat que garanteix que cada projecte es desenvolupi de forma òptima i amb els mitjans materials i humans necessaris.

EQUIP HUMÀ

La relació directa amb els nostres clients i el profund coneixement de les seves necessitats ens permet oferir equips a mida, mitjançant la selecció específica de professionals adequats per a cada projecte o mitjançant l’elecció, per part del client, de persones del nostre equip que són coneixedores de les seves exigències.

Tant als nostres equips, com els dels nostres col·laboradors, els exigim una formació continuada en seguretat i  el compliment d’un servei de qualitat.

ACTIVITATS I SERVEIS

HOTELS

REHABILITACIONS

EDIFICIS INDUSTRIALS

CELLERS I CAVES

PROMOCIONS PRÒPIES I URBANITZACIONS

INDÚSTRIA QUÍMICA I FARMACÈUTICA

OBRA CIVIL

REHABILITACIONS