Home » CELLERS I CAVES

CELLERS I CAVES

La nostra ubicació en una important zona vitivinícola, l'experiència adquirida i el reconeixement dels nostres clients ens ha convertit en una constructora especialitzada en tot el que fa referència a cellers. Aquesta especialització ens ha portat a realitzar projectes en tot l’àmbit estatal per a grans grups vitivinícoles. Aquestes construccions que han requerit, grans excavacions, per a les zones soterrades, amb acabats especials de formigó, voltes, exteriors, sales sanitàries per la producció i decoració de tot el projecte. S’han realitzat projectes singulars per a enginyeries i estudis d’arquitectura especialitzats.

BUIL I GINE

BUIL I GINE - CONSTRUCTORA

Projecte on es  prioritza provocar el mínim impacte visual. Projecte que  requereix l'excavació de pedra a tota la part soterrada. A l'exterior requereix, per a una adequació amb l’entorn, un revestiment de pedra licorella (pròpia de la zona). L’interior de l’edifici està format d'oficines totalment equipades, botiga de productes propis i sales per a la elaboració de vins i la seva criança, amb climatització de tots els espais, acabats als terres amb resines sanitàries, part residencial i una gran sala per a esdeveniments. Tot urbanitzat per a una bona integració en l'entorn.

CASTELL DE VILARNAU-GONZALEZ BYASS

CASTELL DE VILARNAU-GONZALEZ BYASS - CONSTRUCTORA

Construcció d’edifici singular, format per una secció d’oficines, sales de reunions i laboratori, totalment equipat i decorat pel dissenyador Antonio Miró. Al soterrani una cava de 2.500m2 totalment climatitzada, edifici d’elaboració de vins i magatzem de dipòsits. A més es construeix un edifici singular amb formigó destinat a la recepció de raïm. S’ha enjardinat i urbanitzat tot el complex, amb una actuació total de mes de 3ha, inclosa la construcció d’un llac artificial. S’aconsegueix una  integració total de les edificacions en un extraordinari entorn natural, ja que aquesta és la màxima preocupació del client.

JAUME SERRA-GARCIA CARRIÓN

JAUME SERRA-GARCIA CARRIÓN - CONSTRUCTORA

Actuació global en una parcel·la de tres hectàrees a Vilanova i la Geltrú. S’ha excavat la parcel·la, tot en pedra, s'hi ha utilitzat, explosius perquè ès inviable que altres mitjans poguessin aconseguir el fi que es pretenia. S’han construït diversos edificis per a la elaboració de vins i caves. Edificis de formigó amb una alçada de 9 metres, part d’estructura prefabricada. Paviments especials per a una superfície de 18.900m2 construïts sota terra. Un cop construïts els edificis, s’han impermeabilitzat i recobert de terra per a la plantació de vinya. Construcció d’oficines, equipaments i zona sanitària destinada a sales de tot el procés vitivinícola. Execució d’urbanització i construcció de vials de circulació de vehicles. S’ha prioritzat en aquest projecte, sobretot, la integració totalamb l’entorn, per minimitzar l’impacte ambiental. S'han repoblat amb vegetació totes les àrees en què s’ha intervingut.

TROSSOS DEL PRIORAT

TROSSOS DEL PRIORAT - CONSTRUCTORA

Excavació de terreny amb un fort desnivell, típic de la zona, per reomplir posteriorment en forma de terrasses tradicionals de la zona del Priorat.

Construït en formigó amb aportació d'elements naturals com la fusta de roure.

Edifici destinat, en part, a hotel, amb zones comunes i habitacions totalment decorades.

Sales per l'elaboració de vins amb terres de resines i sala per a barriques i dipòsits.

Urbanització total del complex.